Høsten er tid for TV-serier

Sommeren går fort over i Norge, og høsten kommer altfor fort med sitt mørke vesen og skumringens slør legger seg om kveldene. Da er det greit å være litt oppdatert på høstens tv-serier for litt “Netflix & Chill”, enten alene eller sammen med partneren i senga. De fleste strømmetjenestene leverer gode tv-serier og mange har alt sluppet sine gode kort. Nevnte Netflix har allerede sluppet “House of Cards” og “Orange is the New Black”, men midt på sommeren ser man kanskje ikke så mye på tv. De kan være verdt å spare til høstens kvelder.

Politikk og underholdning

høstens programmer er preget av valgkamp og NRK går ingen snarveier for å dekke valget. Det kommer faktisk en politisk versjon av “Hver gang vi møtes” der seks tidligere statsministere skal invitere hverandre til middag og i tillegg serverer de som vanlig stødig valgdekning av Stortingsvalget til høsten. Ellers blir det lettbeint underholdning av hverdagsmennesker utover høsten der man skal være med vanlige folk i deres egne hjem og spise taco. I tillegg kan du også leie film på nettet via “Blockbuster”, som nå gjenoppstår som en filmnettside med de nyeste filmene og klassikerne på lista. Der kan du leie en film for en billig penge, eller du kan kjøpe filmen og laste den ned. Så mulighetene er ekstremt mange for gode timer i senga i høst.

Fråtsing av tv-serier

For et par år siden oppsto et nyord fra det engelske “binge-watching”, seriefråtsing, som går på at man ser hele tv-sesonger i ett mens man ligger i senga. Dette gjør at folk foretrekker å se serier som slippes samtidig, eller vente med å se favorittserien sin til alle episodene er klare til å strømme. sov godt med kontinentalseng etter en 10-timers økt på en lørdag, er et tips å ta med seg. For selv om cliff hangerne hagler rundt deg i episode etter episode og du blir nærmest avhengig av å se “bare en episode til”, så har nok både øyne og kropp godt av å hvile ut mellom slagene. Heldigvis er det mye variert å velge mellom. Alt fra politisk drama til overfladisk komedie. Nyt høsten!

magcast